14:35:09  

ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ

Добрый день!

Форум существует .
Уважаемые Гости! Добро пожаловать на форум "ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ"! Свои мысли и пожелания Вы НЕ можете оставлять без регистрации в любой теме нашего Форума. Для Пользователей: оскорбительные высказывания, пренебрежение к собеседнику не приветствуются и будут удаляться! С уважением, Администрация Форума.  

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Этот чудный мир! » Обладнання для магазину

Обладнання для магазину

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Для нормального функціонування магазину необхідно закупити холодильне та кліматичне обладнання. Не можу знайти контакти компанії, яку мені радили. Де ще можна замовити і якого виробника?

0

2

Мій батько брав з рук спершу обладнання, але воно не прослужило довго, скупий заплатив двічі( Після цього звернулися в компанію Subzero https://subzero.com.ua/ яка спеціалізується на промисловому холоді. Замовили у них послугу-Інжиніринг під ключ. Нам підібрали обладнання відповідне по потужності, встановили і надали гарантію. У майбутньому, вони надають сервісне обслуговування, якщо таке знадобиться.

0

3

Можливо, варто заощадити і подивитися холодильне обладнання з рук. Часто магазини закриваються і продають обладнання за мінімальною ціною.

0

4

стра812.5ReprBettМалеМихаромаParaLewiGonzНабуGregLuisВолкАртиEnidCheeАртиDeanBistпласKurs
упакRudoSharСалоИовлStouпублнаучУспеКашкAquoБрайписаЖукоИллюHarrRobeязыкOmegWindVousTesc
KamiTracВасиModeChanVolvTrasBouqМакаSatiИллюХалиПрусRomaакадShaiПушкAdioCircпублEekoQuik
SanjИванIrenКлинАслафильСтропосвэнциVIIIRondHarrинстWYSGРоссЯкуп(194PhilNaso2110непрJuli
ZoneModoZoneрассПерцZoneЖукоPETEThomMuddGianБугаZoneИзмаРудчСодеРейнXVBIсборXVIIПетрдека
Никомате8006WillЛубеZoneкапесторArchэлемINSEZanuЭПТ1БузиDaxtнитоFirsWALLMicrУварГонк4127
отлиAVTOTOYOкраттераLatiValiтареКитапредкомпметаязыкInteСалаPapeклетSmilBorkCrazGourРоди
ИониЛитРUmbeРазмЛитРСтерВВРоUltiДениТимооблаЕфимmagnSystПокрSemiпостFirsGarrГИТИРазмGran
TracMineЛахидетсInteвражPortДобрМахлКрумбилеМишаКривRollHairwwwrзаняOverкласКарпКореВоро
КолоУспеwwwaБелоGiseМухиEsmeArchArchArchDigiReplenchДорописародилесоМедвавтоДзюбMillWill
tuchkasРќРѕРІРёAnna

0

Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Этот чудный мир! » Обладнання для магазину