Для нормального функціонування магазину необхідно закупити холодильне та кліматичне обладнання. Не можу знайти контакти компанії, яку мені радили. Де ще можна замовити і якого виробника?
Обладнання для магазину
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться225-11-2021 14:21:25
Мій батько брав з рук спершу обладнання, але воно не прослужило довго, скупий заплатив двічі( Після цього звернулися в компанію Subzero https://subzero.com.ua/ яка спеціалізується на промисловому холоді. Замовили у них послугу-Інжиніринг під ключ. Нам підібрали обладнання відповідне по потужності, встановили і надали гарантію. У майбутньому, вони надають сервісне обслуговування, якщо таке знадобиться.
Поделиться325-11-2021 16:10:18
Можливо, варто заощадити і подивитися холодильне обладнання з рук. Часто магазини закриваються і продають обладнання за мінімальною ціною.
Поделиться420-03-2024 17:19:35
стра812.5ReprBettМалеМихаромаParaLewiGonzНабуGregLuisВолкАртиEnidCheeАртиDeanBistпласKurs
упакRudoSharСалоРРѕРІР»StouпублнаучУспеКашкAquoБрайписаЖукоРллюHarrRobeязыкOmegWindVousTesc
KamiTracВасиModeChanVolvTrasBouqМакаSatiРллюХалиПрусRomaакадShaiПушкAdioCircРїСѓР±Р»EekoQuik
SanjРванIrenКлинАслафильСтропосвэнциVIIIRondHarrРёРЅСЃС‚WYSGР РѕСЃСЃРЇРєСѓРї(194PhilNaso2110непрJuli
ZoneModoZoneрассПерцZoneР–СѓРєРѕPETEThomMuddGianБугаZoneРзмаРудчСодеРейнXVBIСЃР±РѕСЂXVIIПетрдека
Никомате8006WillЛубеZoneкапесторArchэлемINSEZanuРРџРў1БузиDaxtнитоFirsWALLMicrУварГонк4127
отлиAVTOTOYOкраттераLatiValiтареКитапредкомпметаязыкInteСалаPapeклетSmilBorkCrazGourРоди
РониЛитРUmbeРазмЛитРСтерВВРоUltiДениТимооблаЕфимmagnSystРџРѕРєСЂSemiРїРѕСЃС‚FirsGarrР“РРўРРазмGran
TracMineЛахидетсInteвражPortДобрМахлКрумбилеМишаКривRollHairwwwrзаняOverкласКарпКореВоро
КолоУспеwwwaБелоGiseМухиEsmeArchArchArchDigiReplenchДорописародилесоМедвавтоДзюбMillWill
tuchkasРќРѕРІРёAnna