ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ

Объявление

Форум существует .
Уважаемые Гости! Добро пожаловать на форум "ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ"! Свои мысли и пожелания Вы НЕ можете оставлять без регистрации в любой теме нашего Форума. Для Пользователей: оскорбительные высказывания, пренебрежение к собеседнику не приветствуются и будут удаляться! С уважением, Администрация Форума.  

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Бесплатные объявления » Потрібен мінінавантажувач

Потрібен мінінавантажувач

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Колеги, нам потрібно купити мінінавантажувач. По місту пробуємо вивчати варіанти, але якось нічого не можемо знайти. Все потрібно під замовлення везти з-за кордону...

0

2

Алексеева Даша написал(а):

Колеги, нам потрібно купити мінінавантажувач. По місту пробуємо вивчати варіанти, але якось нічого не можемо знайти. Все потрібно під замовлення везти з-за кордону...

Везти з-за кордону то є надто дорого. Не думаю, що це рішення в вашому випадку буде правильним

0

3

ENIGMA написал(а):

Везти з-за кордону то є надто дорого. Не думаю, що це рішення в вашому випадку буде правильним

Я от так само зараз про це подумав. Добре, якби ті мінінавантажувачі іноземного виробництва були чимось кращі за наші, вітчизняні. Але такого нема! Тому і нема сенсу шукати там те, що можна купити і в нас без проблем. Варто просто звернути увагу на ті компанії, що виготовляють якісну конкурентоспроможну спецтехніку. Маю на увазі зараз в першу чергу компанію ТДС Укрспецтехніка . На міні погрузчик https://tdc.ua/spectehnika/mini-navantazhuvachi-tdc її виробництва ціна зафіксована на дуже адекватному рівні і якість самих погрузчиків хороша. Тому варто такий варіант розглянути

0

Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Бесплатные объявления » Потрібен мінінавантажувач