Колеги, нам потрібно купити мінінавантажувач. По місту пробуємо вивчати варіанти, але якось нічого не можемо знайти. Все потрібно під замовлення везти з-за кордону...
Потрібен мінінавантажувач
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться229-02-2024 09:43:02
Колеги, нам потрібно купити мінінавантажувач. По місту пробуємо вивчати варіанти, але якось нічого не можемо знайти. Все потрібно під замовлення везти з-за кордону...
Везти з-за кордону то є надто дорого. Не думаю, що це рішення в вашому випадку буде правильним
Поделиться301-03-2024 08:56:06
Везти з-за кордону то є надто дорого. Не думаю, що це рішення в вашому випадку буде правильним
Я от так само зараз про це подумав. Добре, якби ті мінінавантажувачі іноземного виробництва були чимось кращі за наші, вітчизняні. Але такого нема! Тому і нема сенсу шукати там те, що можна купити і в нас без проблем. Варто просто звернути увагу на ті компанії, що виготовляють якісну конкурентоспроможну спецтехніку. Маю на увазі зараз в першу чергу компанію ТДС Укрспецтехніка . На міні погрузчик https://tdc.ua/spectehnika/mini-navantazhuvachi-tdc її виробництва ціна зафіксована на дуже адекватному рівні і якість самих погрузчиків хороша. Тому варто такий варіант розглянути