ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ

Объявление

Форум существует .
Уважаемые Гости! Добро пожаловать на форум "ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ"! Свои мысли и пожелания Вы НЕ можете оставлять без регистрации в любой теме нашего Форума. Для Пользователей: оскорбительные высказывания, пренебрежение к собеседнику не приветствуются и будут удаляться! С уважением, Администрация Форума.  

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Бесплатные объявления » Аромамаркетинг


Аромамаркетинг

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Прагнемо зробити перебування гостей у нашому готелі максимально приємним та комфортним. Які стратегії аромамаркетингу допоможуть створити ароматний образ нашого готелю, що запам'ятовується? Яку роль відіграють аромати у формуванні загальної атмосфери та враження від перебування у готелі?

0

2

У готельному бізнесі створення неперевершеного досвіду для гостей - наш головний пріоритет. Ароматизація приміщень готелю https://www.sth-gr.com/aromamarketing/v-goteli/  грає важливу роль у досягненні цієї мети, тому ми співпрацюємо з компанією StH Group. Їхні аромати допомагають створити приємну та затишну атмосферу, яка вітає гостей з першого моменту їхнього візиту. Відгуки наших клієнтів позитивні, і ми переконані, що ароматизація від StH Group робить наше готельне перебування ще більш незабутнім та приємним.

0


Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Бесплатные объявления » Аромамаркетинг