ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ

Объявление

Форум существует .
Уважаемые Гости! Добро пожаловать на форум "ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ"! Свои мысли и пожелания Вы НЕ можете оставлять без регистрации в любой теме нашего Форума. Для Пользователей: оскорбительные высказывания, пренебрежение к собеседнику не приветствуются и будут удаляться! С уважением, Администрация Форума.  

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Дамский салон » Реабілітаційний центр


Реабілітаційний центр

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Які методи реабілітації використовуються в центрах відновлення після перелому шийки стегна, щоб максимально забезпечити швидке відновлення мобільності та запобігти ускладненням у літніх пацієнтів? Куди краще звернутися в Одесі?

0

2

Після нещасного випадку мені дуже потрібно була потрібна реабілітація після перелому стегнової кістки в  Одесі  https://www.djerelo.life/fizychna-reabi … ky-stehna/ і я вирішив звернутися до реабілітаційного центру "Джерело Лайф". Вони пропонують реабілітацію як у стаціонарі, так і амбулаторно, що дозволяє вибрати найзручніший варіант. Фахівці центру допомогли мені відновити функції ноги, надали необхідні поради та підтримку на кожному етапі. Я дуже вдячний їм за їхню роботу та професіоналізм!

0


Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Дамский салон » Реабілітаційний центр